werkwijze 3D-ontwerp

Een nieuwe woning gekocht? Toe aan een nieuwe inrichting van je huis?

Een nieuwe woning gekocht? Toe aan een nieuwe inrichting van je huis? Dat betekent nadenken over de indeling van je woon-, leef- en/of werkruimte. Vaak is dit moeilijk te visualiseren; hoe komt de indeling er dan uit te zien, hoe komen de nieuwe én bestaande meubelen het best tot hun recht?

Ik kan je hier goed bij helpen middels een 3D-visualisatie (3D-ontwerp). Zo is het nog voor realisatie mogelijk om een zeer reëel beeld te krijgen van je nieuwe woon- of werkomgeving!

Er zijn verschillende 3D-visualisaties mogelijk, te weten:

  • 3D-ontwerp
  • Fotorealistisch 3D-ontwerp (ideaal voor het visualiseren van een verlichtingsplan)
  • VR 3D; een fotorealistische 360° impressie (te bekijken op je eigen smartphone) Je kijkt als het ware rond in je toekomstige woning of werkruimte
  • 3D-animatie (je loopt als het ware door je toekomstige woning|kantoor)

Ook wanneer je een huis wilt verkopen is een 3D-visualisatie dé ideale manier om de potentie van jouw huis te laten zien. Wellicht wil je tonen hoe de woning er met een andere, neutrale inrichting uit zou zien of na een eventuele verbouwing. Veel geïnteresseerden kunnen niet goed door de huidige situatie heen kijken. Een 3D-visualisatie biedt hiervoor de oplossing en is een mooie aanvulling op je verkooppresentatie.

Werkwijze 3D-visualisatie:

  • Ik bespreek jouw wensen bij je thuis, per mail of telefonisch. Hierbij inventariseer ik alles wat relevant is voor de uiteindelijke visualisatie.
  • Wanneer er geen plattegrond beschikbaar is, meet ik tevens de desbetreffende ruimte in.
  • Ik bevestig na afloop van ons gesprek wat ik exact ga uitwerken met de daarbij behorende prijs. En stem vervolgens af wanneer ik mijn visualisatie kan presenteren.
  • Na goedkeuring ga ik aan de slag met het visualiseren van jouw wens middels een 3D-ontwerp.

De prijs van een 3D-interieurtekening bedraagt – in geval van beschikbaarheid plattegrond – €400 incl. BTW. Wanneer er geen plattegrond beschikbaar is, bedraagt de prijs van een 3D-visualisatie €500 incl. BTW.

MAIZON rekent €0,25 per kilometer aan reiskosten indien de reistijd meer dan 30 minuten vanuit Reeuwijk bedraagt.

Naast het visualiseren van interieur kan MAIZON Interieur ook een 3D-exterieurtekening maken (prijs op basis van een offerte).

Terug
Neem contact op met marieke