3D ONTWERP

Een nieuwe woning gekocht, nieuwe bedrijfsruimte in zicht of toe aan een nieuwe inrichting? Dat betekent nadenken over de indeling. Vaak is dit moeilijk te visualiseren; Hoe komt het er uiteindelijk uit te zien? MAIZON kan hier heel goed bij helpen middels een 3D-ontwerp, fotorealistiche render of VR-animatie, waarin de indeling, kleur- en materiaalgebruik en meubels inzichtelijk worden gemaakt. Zo krijg je nog vóór realisatie een zeer reëel beeld van je nieuwe woon- of werkomgeving! 

Werkwijze ​3D ontwerp 

Een nieuwe woning gekocht? Toe aan een nieuwe inrichting van je huis? Dat betekent nadenken over de indeling van je woon-, leef- en/of werkruimte. Vaak is dit moeilijk te visualiseren; hoe komt de indeling er dan uit te zien, hoe komen de nieuwe én bestaande meubelen het best tot hun recht? 

Ik kan je hier goed bij helpen middels 3D-visualisaties (3D-ontwerp). Zo is het nog voor realisatie mogelijk om een zeer reëel beeld te krijgen van je nieuwe woon- of werkomgeving! 

Er zijn verschillende 3D-visualisaties mogelijk, te weten: 

- 3D-ontwerp met 3D visualisaties (in getekende weergave)
- 3D-ontwerp met fotorealistisch 3D visualisaties (ideaal voor bijvoorbeeld het visualiseren van een verlichtingsplan) 
- 3D-ontwerp met een fotorealistische 360° impressie (te bekijken op je eigen smartphone) Je kijkt als het ware rond in je toekomstige woning of werkruimte
- 3D-onwerp met VR-animatie (je loopt als het ware gewoon door je toekomstige woon opf werkruimte, compleet met verlichting, kleuren en materialen).

Naast het visualiseren van interieur kan MAIZON Interieur ook een 3D-exterieurtekening maken (prijs op basis van een offerte). 

Bekijk de tarieven