Interieuradvies

Toe aan een nieuwe indeling of een compleet nieuw interieur en geen idee waar te beginnen?

Op zoek naar een nieuwe indeling of ben je toe aan een totale restyle van je woning? MAIZON Interieur kan van dienst zijn met een compleet & concreet interieuradvies. Ik adviseer over de indeling, kleur- & materiaalgebruik, verlichting en meubilair. Ook kan ik meubels op maat ontwerpen (denk aan een kastenwand, haardwand of tv-meubel).

MAIZON Interieur biedt haar diensten aan in de vorm van pakketten. Zo is op voorhand helder wat je mag verwachten tegen welke vaste prijs. Aangezien interieuradvies maatwerk is, is ook een afwijkende samenstelling uiteraard mogelijk.

Werkwijze interieuradvies:

  • Ik kom langs en bespreek jouw woonwens.
  • Ik informeer je over mijn werkwijze en laat gerealiseerde interieuradviezen zien.
  • In samenspraak bepalen we welk interieuradvies (in de vorm van een pakket) het meest geschikt is. Indien nodig breng ik een offerte op maat uit.
  • Ik bevestig na afloop van ons gesprek welk advies ik ga uitwerken. En stel direct enkele data voor waarop ik mijn uitgewerkte advies kan komen presenteren.
  • Na goedkeuring ga ik aan de slag en zet vergaarde informatie om in beeld, kleur en ontwerp.
  • Ik presenteer mijn advies concreet & compleet, zodat je na de presentatie al gauw van start kunt met het verwezenlijken van je interieurwensen!
  • Na de presentatie is er altijd nog even contact om te inventariseren of er wellicht nog vragen zijn.

Het is voor mij erg belangrijk dat jij als klant volledig tevreden bent met het uitgewerkte plan. Zo nodig pas ik het gepresenteerde advies aan daar waar gewenst.

De kosten voor een uitgewerkt interieur advies variëren van €775 (pakket Small) tot €1.475 (pakket Large) incl. BTW. In overleg kan MAIZON uiteraard ook een advies op maat samenstellen.

Genoemde prijzen zijn per ruimte. De definitieve pakketprijs wordt altijd nog bevestigd na het intakegesprek.

Wanneer de reistijd meer dan 30 min vanuit Reeuwijk is, breng ik tevens €0,25 per kilometer aan reiskosten in rekening.

Terug
Neem contact op met marieke