Marieke van Zon

De drijvende kracht achter Maizon is Marieke van Zon zie hier de verwijzing naar de ‘zon’ in Maizon! Ik stel mij graag verder aan je voor.

Een aantal jaar geleden mocht ik mijn grote droom verwezenlijken: het bouwen van een eigen huis. Met mijn passie voor interieur was ’t een feestje om dit proces van ontwerp tot realisatie te mogen vormgeven. Na mijn studie commerciële economie was ik jaren werkzaam als marketeer.

Maar gedurende de bouw van ons eigen woonhuis sloeg de vonk definitief over en koos ik ervoor om van mijn passie mijn beroep te maken. Inmiddels ben ik – na een opleiding tot interieurontwerper – al weer bijna vijf jaar actief als binnenhuisontwerper en heb tussentijds met veel plezier de verdiepende (bachelor-) opleiding architectuur & interieur en tevens een verlichtingsopleiding aan de Lighting Design Academie gevolgd.

Mijn passie voor wonen vertaalt zich in een onuitputtelijk enthousiasme voor mijn werk als binnenhuisontwerper. Uiteraard hou ik me hierbij niet vast aan mijn persoonlijke stijl, maar zet de sfeer neer die perfect past bij de opdrachtgever. Ik vind het een uitdaging om je uit je comfort-zone te halen, om zo tot een verassend en inspirerend ontwerp te komen!

"Een goede woon- en werkomgeving is voor iedereen weggelegd, in iedere stijl en binnen elk budget."

Vragen over mijn werk of interesse in een oriënterend gesprek?

Neem gerust contact met me op, ik ontmoet je graag!