WERKWIJZE NIEUWBOUW INTERIEUR ADVIES

Ter voorkoming van onnodige kosten of ergernis adviseert MAIZON om in een zo vroeg mogelijk stadium al over de indeling en andere woonwensen voor jouw nieuwbouwwining na te denken; dé ideale indeling, passend bij jouw specifieke woonwensen. 

Vertel me waar je hulp bij nodig hebt in de vorm van één van de nieuwbouwadvies pakketten en ik help je om – in samenwerking met jouw aannemer, werkvoorbereider of architect – tot het meest optimale woonresultaat te komen.

Ik kom langs en bespreek jouw woonwensen.
Ik informeer je over mijn werkwijze en laat eerder uitgewerkte interieuradviezen zien. In samenspraak bepalen we welk nieuwbouw interieuradvies (pakket S|M|L) het meest geschikt is. Indien nodig breng ik een offerte op maat uit.
Ik bevestig na afloop van ons gesprek welk advies ik ga uitwerken en stel hierbij ook direct enkele data voor waarop ik mijn uitgewerkte advies kan komen presenteren.
Na goedkeuring ga ik aan de slag en zet vergaarde informatie om in beeld, kleur en ontwerp.
Ik presenteer mijn advies concreet & compleet, zodat 
jullie dit direct kunnen doorzetten naar de partij(en) die de verbouwing of nieuwbouw realiseren. Na de presentatie is er altijd nog even contact om te inventariseren of de aannemer uit de voeten kan met mijn uitwerkingen en|of jullie wellicht nog vragen hebben. 
De kosten voor een uitgewerkt nieuwbouw interieuradvies variëren van €825 (pakket Small) tot €2150 (pakket Large) incl. BTW. In overleg kan MAIZON uiteraard ook een advies op maat samenstellen. 

Naast de pakketprijs breng ik €0,25 per kilometer aan reiskosten in rekening, wanneer de reistijd meer dan 30 minuten vanuit Reeuwijk bedraagt. 

‘‘Bij de eerste kennismaking met Marieke kregen we meteen het juiste gevoel. Wij vertelden onze smaak en wensen en Marieke kwam al snel met ideeën die wij ons niet voor mogelijk hadden gehouden.’’ 

Bekijk de tarieven