Prachtig maatwerk en doorkijkhaard in jaren ’30 nieuwbouwwoning 

H

                    et blijft een feest om een nieuwbouwwoning from scratch vorm te mogen geven. Voor zowel de toekomstige bewoners als de interieurontwerper! Deze prachtige, vrijstaande jaren ’30 woning in Bodegraven wordt binnenkort vol trots door een gezin met drie kinderen betrokken. De familie houdt van een landelijk moderne stijl, met warme kleuren en materialen. MAIZON heeft een bijzondere indeling ontworpen voor de woning, waarin een grote doorkijkhaard midden in de woonkamer de eyecatcher is. Dit zorgt direct voor warmte en sfeer in de strakke ruimte. 

Er worden maatwerkkasten ontworpen zodat er genoeg bergruimte ontstaat en een aparte televisie-|speelhoek voor
de kinderen. Een handige bergkast met werkplek verenigt het praktische met het aangename. Om optimaal te kunnen genieten in de ruimte, wordt een Amerikaanse vensterbank gerealiseerd waar je lekker in kunt chillen met uitzicht op de buurt. De woning wordt binnenkort opgeleverd en MAIZON kan niet wachten op het eindresultaat! 

Fam. Hoogendoorn 

Wij hebben de samenwerking met Marieke als zeer positief ervaren, ze luistert goed naar wat je mooi vindt en op basis daarvan krijg je een advies. We zijn erg blij met het uitgewerkte resultaat en de originele ideeën. Ook het mooi uitgewerkte en zeer gedetailleerde plan is super. Hier hebben we veel profijt van gehad. Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen om een interieur advies bij MAIZON Interieur aan te vragen.