Werkwijze Realisatie

(al dan niet combinatie met Personal Shopping)

Realisatie

Naast interieuradvies kan MAIZON Interieur de realisatie van het interieurplan van A tot Z arrangeren. Dit ontzorgt en geeft je tijd en ruimte. Ik vertaal jullie wensen naar andere partijen, houd controle op de uitvoering van werkzaamheden,  onderhoud contact met de aannemer(s), bewaak de planning en coördineer overige werkzaamheden. Tussentijds koppel ik alleen de noodzakelijke dingen terug.

Tot slot verzorg ik indien gewenst de finishing touch van jullie woning middels de aankleding of ga met jullie op pad om meubels en accessoires aan te schaffen (Personal Shopping).

De prijs is afhankelijk van jouw wensen. Vaak werkt het ’t meest helder en prettig om op voorhand het aantal uren af te spreken. Dit voorkomt ongewenste verrassingen in de kosten. Na een vrijblijvend intakegesprek maak ik graag een offerte, waarbij ik een uurtarief van €75,- incl. BTW hanteer. Daarnaast wordt er €0,25 per kilometer aan reiskosten in rekening gebracht (indien de reistijd meer dan 30 minuten vanuit Reeuwijk bedraagt).

Personal Shopping

Geen tijd of zin om zelf te shoppen of weet je de juiste winkels niet te vinden? Het zoeken en aankopen van het juiste meubilair, verlichting of accessoires is vaak een tijdrovende klus. Ik help je hier als personal interieurshopper graag bij. Of ik begeleid de grotere aankopen, zoals bijvoorbeeld een complete keuken of badkamer. Tevens kan ik in opdracht veel meubelen en verlichtingsarmaturen rechtstreeks inkopen. Dit levert vaak een aantrekkelijk financieel voordeel op!

Werkwijze Personal Shopping:

  • We bespreken jouw wensen; dit kan telefonisch, maar ook in een persoonlijk gesprek bij jou thuis.
  • We maken samen een inschatting van de benodigde tijd (in dagdelen) en prikken een datum.
  • Vervolgens stel ik per email enkele product- en winkelsuggesties voor.
  • Tot slot gaan we samen op pad.

De kosten voor een dagdeel shoppen bedraagt €250,- incl. BTW. Daarnaast wordt €0,25 per kilometer aan reiskosten in rekening gebracht. Wil je woonshoppen in combinatie met een advies? Dan bied ik een gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden!

Terug
Neem contact op met marieke