Bekijk wat uw voorgangers van Maizon intereur

Recensies

Martine & Rutger
City chique wonen in watervilla

Na het volgen van een workshop bij Marieke zijn wij enthousiast geraakt van haar werk. Toen wij ons nieuwbouwhuis kochten kwam er veel op ons af en konden wij maar niet tot een goede inrichting komen. Het eerste gesprek met Marieke verliep zeer aangenaam en wij waren direct enthousiast van de eerdere projecten die zij liet zien. Ze bedacht voor ons meerdere indelingen, waar wij ook in 3D doorheen konden “wandelen”. Dit gaf ons een goed inzicht in wat er allemaal mogelijk is in ons huis. Ook werden wij op ideeën gebracht waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn maar die een mooie toevoeging bleken te zijn. Het definitieve interieuradvies geeft ons een duidelijk houvast en aan de hand van de opgestelde shoppinglist, kunnen wij nu al onze inkopen gaan doen. Hierbij geholpen door de kleurenstalen, die zij ook aan ons heeft geleverd.

Fam. Hoogendoorn
Prachtig maatwerk en doorkijkhaard in jaren ’30 nieuwbouwwoning

Wij hebben de samenwerking met Marieke als zeer positief ervaren, ze luistert goed naar wat je mooi vindt en op basis daarvan krijg je een advies. We zijn erg blij met het uitgewerkte resultaat en de originele ideeën. Ook het mooi uitgewerkte en zeer gedetailleerde plan is super. Hier hebben we veel profijt van gehad. Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen om een interieur advies bij MAIZON Interieur aan te vragen.

Fam. Woerdman
Nieuwbouw watervilla

Bij de eerste kennismaking met Marieke kregen we meteen het juiste gevoel.Wij vertelden onze smaak en wensen en Marieke kwam al snel met ideeën die wij ons niet voor mogelijk hadden gehouden.

In het tweede gesprek bespraken wij met haar een supermooi voorstel dat bijna 100% met onze wensen matchte.Dit werd in een prachtig werkboek voor ons nog eens extra verduidelijkt.

Tips, links naar leveranciers … niets is MAIZON Interieur teveel.

Marieke is voor ons de juiste keuze gebleken, zij heeft het ons een heel stuk makkelijker gemaakt!

Floor & Jasper
Eclectische en botanische stijl in luxe villa met speelse vide als eyecatcher

Wij hebben een nieuwe woning laten bouwen en moesten veel belangrijke beslissingen nemen. Marieke heeft ons geweldig geholpen met zowel het maken van een interieurplan als het lichtplan. Ze heeft onze wensen heel goed vertaald naar een concreet plan. Omdat de bouw al vrij ver gevorderd was moesten beslissingen snel genomen worden. Marieke was heel flexibel en mede daardoor hebben we alle deadlines gehaald en weloverwogen de juiste beslissingen kunnen nemen.

Geertje & Nigel
Urban jungle meets industrieel interieur in Rotterdam

We hebben inmiddels zo goed als ons hele huis laten stylen door Marieke en genieten daar elke dag van! In verband met gezinsuitbreiding zijn daar onlangs de kinderkamers nog aan toegevoegd. Ze luistert heel goed naar je wensen en denkt met je mee, maar draagt zelf ook verrassende oplossingen aan! De afronding|nazorg is ook super!

Joost & Yvonne
Nieuwbouwhuis midden in het centrum van Tilburg

Super blij waren we met de aankoop van ons nieuwbouwhuis midden in het centrum van Tilburg, maar al snel kwam bij ons de vraag: “Hoe zou ons huis er vanbinnen uitzien als het klaar is? Hoe zouden we de woonkamer het best kunnen indelen?”. Na wat speurwerk op internet kwamen we uit bij Marieke | MAIZON Interieur. Na mijn mail met de vraag of ze ons wilde helpen, kregen we al heel snel een leuke en enthousiaste reactie. De klik was er meteen. Wat is Marieke een leuke, enthousiaste en betrokken vrouw. Op ons verzoek maakte Marieke wat indelingen voor ons nieuwbouwhuis en liet ons alvast een “kijkje” nemen in onze nieuwe woning. Door haar 3D-beelden zagen we meteen dat bijvoorbeeld de zwarte tussendeuren die we in ons nieuwe huis wilde echt een GO waren en dat we toch een ronde tafel niet zo leuk vonden. Het inrichten van een nieuw huis kost zoveel geld, dat je meteen de goede keuzes wilt maken. Onlangs heb ik Marieke gemaild dat we toch nog wat moeite hadden om onze nieuwe elementbank samen te stellen en weer kwam Marieke met leuke ideeën en ontwerpen. Wij kenden Marieke niet voordat we deze opdracht bij haar neer legde, maar wat was zij een goede keuze. Betrokken, betrouwbaar, enthousiast en kundig, wij zouden haar bij iedereen aanraden!

Jenske & Wijnand
Een stijlvol interieur dat staat als een huis!

Na een uitgebreid intakegesprek met Marieke hadden wij beide direct een prettig gevoel bij de samenwerking met Marieke. Ze luisterde naar onze ideeën maar kwam ook met eigen inbreng. Het eindproduct is echt super geworden! We hebben veel van haar interieur ideeën direct toegepast, waar we nu ontzettend blij mee zijn. Het advies van MAIZON Interieur is het geld absoluut waard en mochten wij in de toekomst ooit verhuizen, weten wij al wie we gaan bellen!

Willeke & Arthur
Vrijstaande woning met stoere details en maatwerk

Wij hebben Marieke/MAIZON Interieur ingeschakeld voor het maken van een ontwerp voor de verbouwing en inrichting van onze woning. Wij zijn ontzettend tevreden over de adviezen van Marieke. Marieke verplaatst zich goed in de klant, vraagt door over hoe je ruimtes wil gaan gebruiken en komt dan met haar creatieve input. De door haar

Aangeleverde ontwerpen zijn inclusief maatvoeringen, zodat aannemer en meubelmaker hier direct mee aan de slag kunnen. Ook wat betreft de inrichting heeft Marieke geweldige ideeën aangedragen. Haar service reikt daarin verder dan je zou verwachten, op de ontwerpen worden zelfs linkjes vermeld naar websites waar meubilair en verlichting besteld kunnen worden. Het inschakelen van Marieke heeft ons daarmee enorm veel tijd bespaard, en veel gemak en rust opgeleverd. Maar bovenal een woning die aansluit op onze wensen, en geheel naar onze smaak is ingericht. Modern, stoer en ook gezellig. Wij zijn heel enthousiast over de dienstverlening van MAIZON Interieur. En we hebben inmiddels al veel vrienden en kennissen haar dienstverlening aangeraden!

Charissa & Greg
Strakke splitlevel woning vol contrasten in Amsterdam

Wij hebben hebben Marieke als persoon als zeer prettig ervaren. Ze was behulpzaam en dacht erg goed met ons mee. Zelfs toen we er na het eerste uitgewerkte plan achter kwamen dat wij toch nog wat veranderingen wilden doorvoeren, dacht MAIZON Interieur mee en heeft vervolgens een nieuw plan uitgewerkt. Echt geweldig!

Ook erg fijn was het dat Marieke al het uitzoekwerk (m.b.t. meubels en materialen) al gedaan had en het als klant dan puur een kwestie is van al dan niet aanschaffen. We konden altijd even bellen of mailen wat ook zeer aangenaam was.

Kortom, we zijn Marieke/MAIZON erg dankbaar en Marieke, je bent uiteraard altijd welkom in het gezellige Amsterdam!!

Aukje & Wouter
Restyle bestaande woning te Reeuwijk

Maizon Interieur heeft ons geholpen bij de inrichting van onze nieuwe woning. Marieke heeft op basis van onze wensen – rekening houdend met bestaande meubelen – een zeer verrassend ontwerp gemaakt voor de begane grond en de ouderslaapkamer. Naast de indeling hebben wij ook advies gehad over het gebruik van kleuren en verlichting. Heel blij zijn we met het eindresultaat, een echte aanrader!

Joost van Vliet
3D-visualisaties van een te koop staande huis in Reeuwijk

In een moeilijke tijd om een huis te verkopen, heeft Marieke 3D-visualisaties van ons te koop staande huis in Reeuwijk gemaakt. Het huis was gedateerd en de tuin was volledig gekapt en gesnoeid. Door haar 3D-visualisaties van het huis kregen potentiële kopers beter inzicht in de potentie qua verbouwing en inrichting. Dit heeft zij zorgvuldig en met smaak gedaan. Het huis is inmiddels verkocht en ik weet zeker dat haar 3D-visualisaties hieraan hebben bijgedragen. Ik kan haar van harte aanbevelen.