RECENSIES

Bekijk wat uw voorgangers van MAIZON Interieur vinden 

City-chique wonen in watervilla

Toen wij ons nieuwbouwhuis kochten kwam er veel op ons af en konden wij maar niet tot een goede inrichting komen. Het eerste gesprek met Marieke verliep zeer aangenaam en wij waren direct enthousiast over de eerdere projecten die zij liet zien. Ze bedacht voor ons meerdere indelingen, waar wij ook in 3D doorheen konden “ wandelen”. Dit gaf ons een goed inzicht in wat er allemaal mogelijk is in ons nieuwe huis. Ook werden wij op ideeën gebracht waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn, maar die een m ooie toevoeging bleken te zijn. Het definitieve interieuradvies geeft ons een duidelijk houvast en aan de hand van de opgestelde shoppinglist en kleurstalen kunnen wij nu al onze inkopen gaan doen.

Doorkijkhaard als eye-catcher 

Wij hebben de samenwerking met Marieke als zeer positief ervaren, ze luistert goed naar wat je mooi vindt en op basis daarvan krijg je een advies. We zijn erg blij met het uitgewerkte resultaat en de originele ideeën. Ook het mooi uitgewerkte en zeer gedetailleerde plan is super. Hier hebben we veel profijt van gehad. Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen om een interieur advies bij MAIZON Interieur aan te vragen.

Prachtig wo nen aan het water

Bij de eerste kennismaking met Marieke kregen we meteen het juiste gevoel. Wij vertelden onze smaak en wensen en Marieke kwam al snel met ideeën die wij ons niet voor mogelijk hadden gehouden.
In het tweede gesprek bespraken wij met haar een supermooi voorstel dat bijna 100% met onze wensen matcht. Dit werd in een prachtig werkboek voor ons nog eens extra verduidelijkt.
Tips, links naar leveranciers … niets is MAIZON Interieur te veel.
Marieke is voor ons de juiste keuze gebleken, zij heeft het ons een heel stuk makkelijker gemaakt!

Nieuw bouwhuis midden in het centrum 

Super blij waren we met de aankoop van ons nieuwbouwhuis midden in het centrum van Tilburg, maar al snel kwam bij ons de vraag: “Hoe zou ons huis er van binnen uitzien als het klaar is? Hoe zouden we de woonkamer het best kunnen indelen?”. Na wat speurwerk op internet kwamen we uit bij MAIZON Interieur. Na mijn mail met de vraag of ze ons wilde helpen, kregen we al heel snel een leuke en enthousiaste reactie. De klik was er meteen. Wat is Marieke een leuke, enthousiaste en betrokken vrouw. Op ons verzoek maakte zij enkele indelingen en liet ons alvast een “kijkje” nemen in onze nieuwe woning. Door haar 3D-beelden zagen we meteen dat bijvoorbeeld de zwarte tussendeuren die we in ons nieuwe huis wilde echt een GO waren en dat we toch een ronde tafel niet zo leuk vonden. Het inrichten van een nieuw huis kost zoveel geld, dat je meteen de goede keuzes wilt maken. Onlangs heb ik Marieke gemaild dat we toch nog wat moeite hadden om onze nieuwe elementbank samen te stellen en weer kwam Marieke met leuke ideeën en ontwerpen. Wij kenden Marieke niet voordat we deze opdracht bij haar neer legde, maar wat was zij een goede keuze. Betrokken, betrouwbaar, enthousiast en kundig… wij zouden haar bij iedereen aanraden!

Bekijk meer recensies op google
Bekijk portfolio