Gerenoveerd in stijl

E

            en jong gezin met 4 kinderen heeft een vrijstaand oud jaren ’30 huis gekocht en wil dit uitbouwen en transformeren tot een heerlijk gezinshuis met voldoende slaapkamers en een fantastische woonkeuken.
Aan MAIZON Interieur de taak om de uitgebouwde ruimte optimaal te benutten, voldoende slaapkamers op de zolder te creëren en voor het hele huis een mooi lichtplan en maatwerk te ontwerpen in een stoere, landelijke stijl. 
We zijn erin geslaagd een heerlijk huis te ontwerpen, waarbij family-time centraal staat. Door aan de prachtige warme kleur blauw en brique ook zwarte accenten toe te voegen, krijgt het huis een stoer randje. De woonkeuken biedt voldoende ruimte voor koken, bakken, spelen, knutselen, uitgebreid tafelen en lekker met elkaar aan het barretje eten. De hoeveelheid kasten in het maatwerk biedt voldoende ruimte om alle knutselspullen en speelgoed in mum van tijd op te ruimen.
En zeg nou zelf; hoe gaaf is deze stoere ensuite-kast geworden. Net even in een moderner jasje gestoken en ideaal om je met dichte schuifdeuren even af te kunnen zonderen in de tv-kamer.