Tarieven

Een nieuw huis gekocht en geen idee waar te beginnen? Op zoek naar een nieuwe indeling? MAIZON Interieur kan op verschillende manieren van dienst zijn middels interieuradvies, 3D-ontwerp en|of realisatie.

Interieuradvies

Kies het advies pakket dat het beste bij u past en MAIZON Interieur vertaalt uw woonwensen in beeld, kleur en ontwerp.

Nieuwbouw interieuradvies

Een nieuwe woning of bedrijfsruimte aan het bouwen? MAIZON Interieur ontzorgt door een compleet advies uit te werken!

3D-ontwerp

MAIZON Interieur visualiseert de nieuwe indeling en het interieur van uw bestaande of nieuw te bouwen woning of bedrijfsruimte in 3D.

Realisatie interieuradvies

Naast interieur advies of 3D-ontwerp kan MAIZON ook de realisatie van het advies of ontwerp verzorgen.

"Vertel me je wensen en samen zorgen we dat je leeft in een huis waar je jezelf kunt zijn."

Passend advies

MAIZON interieur staat voor het vertalen, visualiseren en verwezenlijken van interieurwensen. Of je nu toe bent aan een nieuwe werkomgeving, een (nieuw) huis wilt inrichten of een huis gaat bouwen, MAIZON maakt de optimale vertaling van wens naar concreet interieuradvies en realiseert dit met een praktische aanpak en mooie visualisaties.

Woning

Op zoek naar een nieuwe indeling of ben je toe aan een totale restyle van je woning? MAIZON Interieur kan van dienst zijn met een compleet & concreet interieuradvies.

Bedrijf

Wil je een ontwerp voor een nieuw(bouw) kantoor of wil je een bestaande bedrijfsruimte een inspirerende uitstraling geven, die bijdraagt tot succes? MAIZON Interieur helpt graag!

Nieuwbouw

Een goed interieurontwerp in een vroegtijdig stadium van de bouw zorgt ervoor dat de ruimte optimaal gebruikt kan worden en een mooie, eenduidige stijl en afwerking krijgt. Dit voorkomt ergernissen en extra kosten.

"Een goede woon- en werkomgeving is voor iedereen weggelegd, in iedere gewenste stijl."