Warm en minimalistisch

D

                   eze twee onder één kapper uit de jaren ‘70 werd aangekocht door een jong stel met een kindje op komst. Het moest hun ideale gezinswoning worden met veel licht, ruimte & een heerlijke woonkeuken. De woning werd geheel gerenoveerd en uitgebouwd om zo voldoende ruimte te creëren voor een keuken met een mooi eiland en een heerlijk zitje bij het raam. De haard (die al midden in de woonkamer zat) zit centraal tussen de zithoek en eethoek. Het maatwerk langs de lange zijde verbindt deze eethoek, het zitje met draaifauteuils bij de haard en tv-hoek optimaal en biedt bovendien extra zitplekken.
MAIZON Interieur mocht helpen met het verwezenlijken van hun droomhuis; voor de begane grond en badkamer werd een advies uitgewerkt, compleet met lichtplan en maatwerk. Het eindresultaat; een heerlijke woning met een hele warme, minimalistische sfeer. De subtiele gouden details geven de rustige kleurstellingen de woning net even een luxere en warmere uitstraling!
Bijzonder detail: de houten latjes zorgen voor een grotere, knusse zithoek en vormen daarentegen bij de keuken een intiem zitplekje in het raamkozijn. Heerlijk om hier de dag te starten met een kopje koffie!